Soferi de Tiruri Imposibile

📅20.05.2020, jucat de: 5584 ori, voturi: 56

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Soferi de Tiruri Imposibile?

Cel mai nou joc 2020 cu camioane apare pentru toti baietii de pe site-ul nostru chiar astazi, iar voi dragi copii il puteti incerca gratuit aici pe ajocuri.ro. O sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare 3D cu tiruri mari su puternice, pe care urmeaza sa le conduceti chiar aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, cel mai nou joc cu tiruri poate sa fie jucat folosind tastele SAGETI de pe tastatura, insa va trebui sa fiti foarte atneti si bine pregatiti, deoarece camioanele si tirurile 3D din acest joc vor fi foarte mari, lungi si care vor avea remorci grele, iar drumurile pe care o sa conduceti vor fi extrem de periculoase, pentru a fi testati ca si soferi profesionisti.

Trebuie sa fiti atenti pe toata durata acestui joc 3D, deoarece o sa vedeti ca in acest joc simulator de baieti, o sa conduceti tiruri 3D pe cele mai inguste drumuri de pe site-ul nostru. Aceste drumuri vor fi suspendate, astfel ca practic o sa conduceti in aer pe drumuri inguste, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti de doua ori mai atenti, astfel incat sa nu cadeti cu fiecare camion 3D pe care il conduceti.

O sa vedeti ca misiunea voastra va fi sa transportati aceste camioane si tiruri 3D pe aceste drumuri foarte inguste, lucru care o sa va testeze abilitatile de soferi profesionisti, iar voi o sa vedeti ca o sa primiti o gramada de puncte pentru fiecare transport pe care reusiti sa il duceti la bun sfarsit si o sa deschideti diferite alte nivele.

Suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc cu tiruri 3D, iar voi in cel mai scurt timp, puteti sa cautati o gramada de alte jocuri cu masini de baieti pe care sa le jucati gratuit online. Distractie placuta!

 

Soferi de Tiruri Imposibile

Cum se joaca Soferi de Tiruri Imposibile?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.