Fluttershy Zboara

📅20.05.2020, jucat de: 2335 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fluttershy Zboara?

Va pregatim o gramada de jocuri interesante chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde un nou joc 2020 cu My Little Pony vin pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca Fluttershy va fi personajul principal care are mare nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca Fluttershy Fly este acest joc online My Little Pony, care are nevoie de ajutorul vostru in acest nou joc Flappy Bird sa ajunga cat mai departe fara sa pateasca nimic. Controalele pe care trebuie sa le folositi azi este doar mouse-ul sau tasta SPACE, pe care daca le apasati repede si de multe ori, o sa vedeti ca Fluttershy va incepe sa isi mentina pozitia in aer.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care alaturi de Fluttershy, poneiul galben cu parul roz o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe. Voi dragi prieteni trebuie sa tineti personajul My Little Pony in aer cat mai mult timp, lucru care o sa va aduca foarte multe puncte, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa zburati mai tare sau mai incet in momentele in care o sa aveti diferite obstacole.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de personajele My Little Pony de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa zburati alaturi de Fluttershy in momentele potrivite, astfel o sa ajungeti foarte departe in aceasta noua aventura Flappy Bird, iar voi o sa aveti cel mai mare punctaj, ceea ce inseamna ca diferite alte jocuri 2020 cu My Little Pony vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Fluttershy Zboara

Cum se joaca Fluttershy Zboara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul sau tasta SPACE.