Aventura Literelor Ascunse

📅19.05.2020, jucat de: 1668 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Literelor Ascunse?

Un nou joc Disney online pentru copii apare chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa aveti cum Mickey Mouse si prietenii sai au pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru copii, pe care sa il jucati pe telefon sau pe tableta online gratuit.

Astazi, o sa vedeti cum am adus pentru voi un nou joc gratuit online cu Mickey Mouse de indemanare, in care o sa vedeti ca trebuie sa treceti cu bine peste o noua aventura care o sa va invete cat mai multe litere noi si in ce cuvinte pot fi folosite. O sa vedeti ca Mickey Mouse va pregati o gramada de masini, barci, rachete, elicoptere si avioane pe care sa le folositi in acest joc online si alaturi de care o sa puteti sa acumulati cat ma imulte puncte.

O sa puteti sa jucati jocul Mickey Mouse Aventura cu Litere Ascunse, in care dragi copii trebuie sa va folositi mouse-ul, astfel incat sa conduceti si sa controlati fiecare vehicul in parte atat pe uscat cat si in apa in cazul barcilor si submarinelor din acest joc online.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care alaturi de Mickey Mouse, o sa ajungeti sa colectati pentru fiecare nivel doar literele pe care le-ati selectat pentru fiecare nivel. Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece este un nou joc online de aventura si de indemanare in care personajele Disney trebuie sa evite fiecare din restul literelor din alfabet.

O sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu Mickey Mouse si personaje Disney vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si pe care voi sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Aventura Literelor Ascunse

Cum se joaca Aventura Literelor Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.