Zig si Sharko Batalie in Castelul de Nisip

📅19.05.2020, jucat de: 878 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Zig si Sharko Batalie in Castelul de Nisip?

Un nou joc pentru copii din categoria de jocuri cu Zig si Sharko apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai distractive si cele mai interesante jocuri online pentru copii, pe care le puteti incerca si pe telefon si pe tableta online.

O sa vedeti ca astazi, un nou joc 2020 cu Zig si Sharko apare pe site-ul nostru ajocuri.ro in care dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa il ajutati pe Zig sau pe Sharko sa isi distruga adversarul, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul pentru a controla fiecare actiune din acest joc online.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati puncte, deoarece dragi copii o sa vedeti cum Zig si Sharko au pregatit pentru voi un nou joc de baieti si cu impuscaturi la fel ca si jocurile Worms, care sunt extrem de populare. O sa vedeti ca Zig si Sharko vor avea diferite arme si diferite tinte pe care le-au pregatit pentru a le folosi.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa distrugeti cat mai multe lucruri din imagine, deoarece Zig si Sharko vor fi in mici pesteri pe care voi trebuie sa le distrugeti pentru a ajunge la personajul advers si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa castigati misiunea pana la final.

Zig si Sharko vor fi pregatiti de aceasta noua aventura, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp sa impuscati unul din personajele Zig si Sharko, lucru care o sa va faca sa castigati runda si sa treceti la nivelul urmator. Distractie placuta!

 

Zig si Sharko Batalie in Castelul de Nisip

Cum se joaca Zig si Sharko Batalie in Castelul de Nisip?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.