Strada Sesame Carte de Povesti

📅 18.05.2020, jucat de: 52 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Strada Sesame Carte de Povesti

Suntem foarte fericiti sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi o noua provocare de jocuri cu Strada Sesame, unde micutele personaje Disney vin din nou pe site-ul nostru, iar astazi isi doresc sa creeze impreuna cu voi copii, o carte de povesti.

O sa vedeti ca Elmo, Cookie Monster si restul personajele Muppets se intorc aici pe site-ul nostru, iar astazi vor avea nevoie de ajutor pentru a avea unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute povesti pentru copii pe care ei le-au creat pana in acest moment, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite si ca aceste personaje Disney vor fi personajele principale din nou.

Acest joc online Disney poate sa fie jucat doar daca va folositi mouse-ul, sau degetele daca va jucati pe telefon sau pe tableta online, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe fiecare dintre cele trei personajel Sesame Street sau Muppets sa isi creeze propria lor poveste. O sa aveti pe fiecare pagina a cartii de povesti, trei icoane diferite, care trebuie sa se potriveasca cu versiunea voastra de poveste.

Sub icoane, o sa aveti un text, care relateaza subiectul povestii, iar voi dragi copii o sa vedeti ca trebui sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti pentru fiecare parte a povestii, sa gasiti imaginea potrivita.

Povestea de pe Strada Sesame o sa fie una extrem de interesanta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, alaturi de Elmo si Cookie Monster, o sa reusiti sa aveti o super poveste si o sa vedeti cum diferite alte jocuri Disney pentru copii de toate varstele alaturi de micutele personaje colorate din Muppets vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Strada Sesame Carte de Povesti

Cum se joaca Strada Sesame Carte de Povesti?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!