Design de Look Chic Sportiv

📅17.05.2020, jucat de: 578 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Design de Look Chic Sportiv?

Pentru ca ne dorim sa va distrati de minune alaturi de cele mai dragute jocuri pentru fete, iar astazi am adus un nou joc de imbracat, in care o sa va intalniti alaturi de patru celebritati extrem de dragute, care isi doresc sa arate cat mai bine si o sa vedeti cum fiecare dintre Rihanna, Ariana Grande, Taylor Swift sau Billie Eilish sa poarte noi haine chic.

In acest joc online de imbracat, de coafat si de machiajt, o sa vedeti ca ele isi doresc astazi sa creeze un nou stil vestimentar extrem de modern si de dragut pe care toate fetele de pe site-ul nostru sa le poarte. Fiecare dintre cele patru cantarete isi doresc sa poarte haine din stlilul chic sport, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite.

Voi dragi copii trebuie sa vedeti cum o sa puteti sa creati pentru fiecare cantareata unul dintre cele mai frumoase outfit-uri chic sportive de pe site-ul nostru, iar pentru asta trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti hainele cele mai dragute precum fuste, rochii, maieuri, tricouri, bluze dar si palarii pe care Rihanna, Taylor Swift, Billie Eilish si Ariana Grande sa le poarte din stilul chic sportiv.

Alaturi de hainele noi, voi dragi copii trebuie sa gasiti si machiaje dar si accesorii extrem de interesante pe care sa le poarte fiecare dintre cele patru celebritati. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti sa folositi mouse-ul pentru a alege fiecare crema, fiecre culoare de machiaj dar si fiecare accesoriu precum genti, palarii, cercei sau coliere. Distractie placuta!

 

Design de Look Chic Sportiv

Cum se joaca Design de Look Chic Sportiv?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.