Avioane de Atac

📅17.05.2020, jucat de: 1602 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Avioane de Atac?

Ne pregatim mereu sa aducem jocuri interesante cu avioane, astfel ca astazi o sa gasiti un nou joc online de baieti cu avioane de lupte, in care o sa aveti ocazia sa castigati cat mai multe lupte impotriva avioanelor inamice.

Trebuie sa fiti atenti si rapizi pe toata durata acestui joc pentru copii, deoarece acesta este singurul mod in care o sa puteti sa acumulati puncte, deoarece folosind mouse-ul, o sa va controlati atat avioanele dar si fiecare impuscatura pe care o sa o faceti cu avioanele.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa controlati cat mai bine fiecare avion din acest joc, deoarece acesta este singurul mod in care in cel mai scurt timp, o sa puteti sa castigati razboiul. Este o noua provocare cu avioane de baieti, in care trebuie sa impuscati o gramada de avioane si elicoptere inamice de diferite feluri, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati puncte cu fiecare avion pe care il explodati.

Fiecare avion pe care il aveti in fata voastra vor fi rapizi, astfel ca trebuie sa ajungeti ca alaturi de prietenii vostri sa deveniti cei mai buni piloti de avioane de lupta de pe site-ul nostru. Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece fiecare avion pe care il distrugeti va fi diferit si o sa gasiti o gramada de puncte pe care sa le colectati.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa colectati diferite pachetele cu prasute, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp sa le colectati si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa schimbati o gramada de gloante si o sa vedeti cum puteti sa ca in cel mai scurt timp sa colectati chiar si icoane de supravietuire care o sa va aduca nivelul de sanatate mai sus, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri cu avioane. Distractie placuta!

 

Avioane de Atac

Cum se joaca Avioane de Atac?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.