Buburuza Procedura de Tatuat

📅16.05.2020, jucat de: 4862 ori, voturi: 43

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buburuza Procedura de Tatuat?

O sa intalniti un nou joc Disney aici pe site-ul nostru in care Miraculos Buburuza este personajul principal, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa o ajutati pe Miraculos Buburuza va dori sa aiba primul sau tatuaj si trebuie sa o ajutati sa si-l faca.

Este un nou joc Disney cu tatuaje, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa deveniti artisti tatuatori pentru supereroina Disney de pe site-ul nostru. O sa folositi mouse-ul pana la finalul acestui joc pentru a folosi toate ustensilele de tatuat si pentru a alege toate modelele pentru noile tatuaje pentru personajele Disney.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune pana la finalul acestui joc, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc de fete, o sa reusiti sa creati o gramada de modele interesante pentru tatuaje pentru toate fetele de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca trebuie sa alegeti modelul pentru tatuaj, sa folositi pozitia acestuia si sa incepeti sa folositi toate ustensilele pentru tatuat.

O sa vedeti ca Miraculos Buburuza o sa fie o adevarata fata rea ca si adolescenta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul jocului, o sa vedeti cum supereroina voastra preferata o sa aiba cele mai interesante modele de tatuaje atat pe maini, cat si pe spate sau pe coaste, iar voi o sa vedeti in continuare care sunt cele mai noi jocuri 2020 cu personaje dragute.

In cel mai scurt timp, Miraculos Buburuza si Motan Noir se vor distra de minune si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii si jocuri de tatuat pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de diferite alte provocari interesante. Distractie placuta!

 

Buburuza Procedura de Tatuat

Cum se joaca Buburuza Procedura de Tatuat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.