Yuki Magazin de Animale Fermecate

📅16.05.2020, jucat de: 824 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Yuki Magazin de Animale Fermecate?

Sunt o gramada de jocuri pentru copii aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni am adus pentru voi jocul Yuki Magazin de Animale Fermecate, in care o sa vedeti ca personajele principale sunt cele mai dragute animale, iar Yuki, este o fata draguta care vrea sa isi deschida unul dintre cele mai dragute magazine cu animale de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajutati fiecare animal fermecat sa aiba o parte speciala din magazinul fermecat.

O sa gasiti animale extrem de dragute si de unice, iar voi o sa gasiti porcusori cu multe picioruse, pisicul cu mai multe cozi, cocosul care scuipa foc pe care o sa le decorati in amagazinul vostru. Inainte sa deschideti acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti ca Yuki are nevoie de o schimbare de look, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pentru Yuki, prietena voastra.

O sa vedeti cum odata ce terminati acest makeover pentru Yuki, va trebui sa folositi banii pe care ii aveti, care sunt 100 de monede pentru a trage cate un animal. Trebuie sa bagati cate 10, 20 sau 30 de bani in masinarie si sa vedeti daca o sa puteti sa vedeti cat de multe animale comune, animale rare sau animale epice o sa ajungeti sa aveti pana la finalul acestui joc pentru copii.

Suntem siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa vedeti cum o sa puteti sa decorati unele dintre cele mai interesante alei din magazinul cu animale fermecate, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii cu Yuki vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Yuki Magazin de Animale Fermecate

Cum se joaca Yuki Magazin de Animale Fermecate?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.