Bebelusa Taylor in Aeroport

📅14.05.2020, jucat de: 736 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Taylor in Aeroport?

Va asteptam astazi dragi copii alaturi de o noua provocare de fete extrem de interesanta si de distractiva, pe care voi o puteti juca alaturi de toate personajele voastre preferate, precum bebelusa Taylor, care a pregatit pentru voi jocul Bebelusa Taylor in Aeroport, pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta chiar aici pe site-ul nostru.

O sa vedeti cum astazi, bebelusa Taylor isi doreste o gramada de ajutor din partea fetelor de pe site-ul nostru, deoarece personajul bebelus alaturi de familia sa vor merge intr-o vacanta scurta, astfel ca astazi ea isi doreste sa arate cat mai bine si sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe bebelusa Taylor sa isi gaseasca cele mai interesante si cele mai dragute vestimentatii pentru vacanta.

Inainte sa ajunga la aeroport, bebelusa Taylor are nevoie sa se pregatesca, sa se treazeasca si sa se ridice din pat si sa inceapa sa isi pregateasca hainele pe care le va purta in ziua in care merge in vacanta alaturi de familia sa. Folosind mouse-ul, o sa o treziti pe Taylor alaturi de mama sa, dupa care o sa mergeti la sifonierul plin cu haine de bebelusi, unde Taylor are foarte multe vestimentatii dragute si moderne pe care sa le poarte.

Trebuie sa vedeti ce haine ar fi cele mai comode pentru o calatorie cu avionul, astfel ca folosind mouse-ul, puteti sa o imbracati pe bebelusa Taylor cu blugi, rochite, fuste, pantofi, adidasi sau sandale, dupa care sa faceti alegerile potrivite si  sa o ajutati pe bebelusa Taylor sa isi termine vestimentatia de vacanta, si sa isi impacheteze in geanta multe alte vestimentatii pentru vacanta.

O sa vedeti cat de interesanta va fi aceasta excursie pentru Taylor, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri pentru fete si jocuri 2020 de imbracat cu personaje bebelus aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Bebelusa Taylor in Aeroport

Cum se joaca Bebelusa Taylor in Aeroport?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.