Monstrul Distrugator

📅11.05.2020, jucat de: 857 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Monstrul Distrugator?

O sa va distrati si astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii incercam sa aducem un nou joc din categoria de jocuri cu Insula Dramei Totale, iar voi o sa gasiti jocul Distrugatorul Monstru, in care unul dintre personajele Cartoon Network va purta un costum interesant care ii va transpune miscarile intr-un joc video.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati personajele din Insula Dramei Totale sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa distrugeti o gramada de cladiri in acest joc, astfel incat sa acumulati o gramada de puncte pana la finalul acestui joc de baieti pe care il puteti juca gratuit.

Voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in acest joc de indemanre, o sa reusiti sa va miscati alaturi de personajul din acest joc in diferite locuri, iar voi o sa vedeti ca fiecare cladire din oras pe care o distrugeti o sa va aduca puncte cat mai multe, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa aveti un scor record pana la final.

Nu o sa fie usor deloc, insa o sa vedeti cum folosind tasta SPACE, o sa va faceti monstru sa sara in aer cat mai mult, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa cadeti pe cat mai multe cladiri din oras pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa distrugeti o gramada din ele, iar personajele din Insula Dramei Totale vor continua sa apara pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte provocari. Distractie placuta!

 

Monstrul Distrugator

Cum se joaca Monstrul Distrugator?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.