Monster High Food Fright

📅11.05.2020, jucat de: 1185 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Monster High Food Fright?

Am reusit sa aducem pentru voi astazi un nou joc 2020 cu Monster High, pe care sa il jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajungeti cat mai repede sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Ghoulia Yelps.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc de indemanare, o sa fiti intr-o lupta cu mancare alaturi de personajele Monster High, iar voi o sa vedeti cum o sa va puteti distra alaturi de personajele voastre preferate, care vor fi controlate folosind tastele SAGETI si tasta SPACE, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa castigati aceasta lupta cu mancare.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aruncati mancare Monster High verde, iar voi o sa vedeti cum trebie sa apasati click si sa tintiti inspre personajele pe care doriti sa le loviti cu mancare.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii o sa vedeca vor fi doua personaje, un profesor la Monster High si directoarea liceului, pe care trebuie sa faceti tot posibilul sa nu le loviti, deoarece in caz contrar, o sa pierdeti puncte cu fiecare lovitura pe care le-o dati, astfel ca trebuie sa fiti atenti de fiecare data cand aruncati cu mancare.

Suntem siguri ca o sa vedeti cum personajele Monster High se vor intoarce aici pe site-ul nostru si o sa gasiti o gramada de alte jocuri de indemanare si jocuri pentru copii pe care o sa le intalniti aici pe site-ul nostru pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Monster High Food Fright

Cum se joaca Monster High Food Fright?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si SPACE.