MIcul Meu Ponei Quest al Prieteniei

📅10.05.2020, jucat de: 2848 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul MIcul Meu Ponei Quest al Prieteniei?

Un nou joc 2020 cu Micul Meu Ponei apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate precum Rainbow Days, Apple Jack, Twilight Sparkle sau fetele Equestria, care au pregatit pentru voi un nou joc online de indemanare pentru copii.

Astazi, alaturi de fiecare personaj Micul Meu Ponei de pe site-ul nostru, o sa vedeti cat de mult o sa va puteti distra in cel mai nou joc Bubble, in care trebuie sa folositi mouse-ul sa va jucati si o sa vedeti ca trebuie sa aveti o tinta foarte buna pentru ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa explodati cat mai multe bile colorate si sa acumulati o gramada de puncte in fiecare nivel.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca bilele My Little Pony din acest joc vor fi de diferite culori, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va distrati si o sa puteti ca alaturi de fiecare dintre prietenii vostri, sa terminati fiecare nivel, care o sa fie pana la 20 de nivele de indemanare.

Voi trebuie sa folositi mouse-ul sa va potriviti tinta, deoarece veti avea in micutul pistol Micul Meu Ponei cate o bila colorata, iar ele vor veni una dupa alta pentru ca voi sa acumulati cat mai multe puncte. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp,  sa reusiti sa vedeti cum o sa ajungeti sa terminati aceasta noua provocare cu toate bilele din imagine distruse, lucru care o sa deschida urmatorul nivel.

Micutele personaje My Little Pony se vor distra de minune in acest joc de fete si o sa vedeti cum diferite alte provocari cu bile si jocuri bubbles pentru copii vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

MIcul Meu Ponei Quest al Prieteniei

Cum se joaca MIcul Meu Ponei Quest al Prieteniei?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.