LA Crime Stories 4

📅09.05.2020, jucat de: 3471 ori, voturi: 31

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LA Crime Stories 4?

Cele mai multe jocuri GTA sau Grand Theft Auto online pot fi gasite chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de mult va puteti distra alaturi de toti prietenii vostri in cel mai nou joc 3D simulator cu masini, cu batai si cu impuscaturi.

In acest joc online numit LA Crime Stories 4, trebuie sa va folosiit tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D sa va miscati cu personajul 3D sau sa conduceti masinile 3D din joc. Mouse-ul, va fi folosit pentru a controla tinta armelor dar si a camerei in momentul in care conduceti sau va plimbati pe jos cautand sa va luptati impotriva gastilor rivale.

Suntem siguri ca o sa va distrati, deoarece acest nou joc GTA 3D este unul de aventura, in care veti fi in orasul LA sau Los Angeles, unde sunteti aproape de plaja, iar orasul va fi foarte mare, astfel ca misiunile voastre vor fi mai lungi si mai periculoase, deoarece gastile adversarilor pot fi mult mai mari in numar, iar voi veti avea dificultati mult mai mari sa ii distrugeti si sa castigati jocul.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece fiecare bataie pe care o incepeti pe strada, sau fiecare accident pe care il faceti in trafic va fi un posibil razboi intre gastile mafiotilor din Los Angeles, astfel ca trebuie sa fiti mereu pregatiti sa scoate armele, sa furati bani si sa conduceti masini 3D cu cea mai mare viteza.

O sa va distrati de minune in acest nou joc GTA, in care trebuie sa ajungeti sa controlati fiecare gasca de mafioti din Los Angeles, iar voi o sa vedeti cum o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 3D de baieti si jocuri de aventura vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

LA Crime Stories 4

Cum se joaca LA Crime Stories 4?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D pentru a va misca si conduce masini. Jucati-va folosind MOUSE-ul pentru a controla camera si tinta armelor.