Cantarete Celebre Faimoase pe Insta

📅09.05.2020, jucat de: 914 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cantarete Celebre Faimoase pe Insta?

Va aducem astazi dragi copii jocul Cantarete Celebre Faimoase pe Insta, un joc de fete in care o sa va intalniti alaturi de patru celebritati cantarete, care astazi vor avea nevoie de ajutorul vostru sa devina din ce in ce mai faimoase pe Instagram.

In acest joc, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de Rihanna, Selena Gomez, Ariana Grande si Billie Eilish sunt personajele principale, iar voi dragi copii o sa vedeti cum aceste fete adolescente vor dori sa arate cat mai bine, sa isi faca poze noi cat mai dragute si sa le posteze pe Instagram pentru toti fanii lor.

O sa vedeti cat de mult o sa va distrati alaturi de Ariana Grande, Selena Gomez, Billie Eilish si Rihanna, care dragi copii vor avea stiluri vestimentare diferite, insa trebuie sa fiti foarte creativi si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute vestimentatii fashion pentru aceste patru celebritati, care vor avea din ce in ce mai multi urmaritori pe Instagram.

Toata lumea stie cat de multi urmaritori au aceste patru fete pe Instagram, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti poze dragute cu vestimentatii care au haine la moda, machiaje perfecte si o coafura extrem de draguta, astfel incat fetele care le urmaresc pe cele patru cantarete sa isi doreasca sa poarte aceleasi tipuri de haine ca si cantaretele.

O sa gasiti o gramada de blugi eleganti, blugi rupti, blugi largi sau camasi de blugi, bluze cu flori, bluze elegante, posete de diferite feluri, geci elegante, geci de piele dar si camasi cu diferite tipuri de imprimeuri pe care fetele din acest joc sa le poarte si sa le pozeze pana la finalul jocului. Distractie placuta!

 

Cantarete Celebre Faimoase pe Insta

Cum se joaca Cantarete Celebre Faimoase pe Insta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.