Minnie Mouse 1 2 3 Fursecuri

📅09.05.2020, jucat de: 2529 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Minnie Mouse 1 2 3 Fursecuri?

Unul dintre cele mai dragute jocuri 2020 cu Clubul lui Mickey Mouse si Minnie Mouse apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca Minnie Mouse va fi personajul principal in noua sa provocare de gatit pe care sa o jucati gratuit atat pe telefon cat si pentru fete.

Acest joc Disney de gatit cu animale este unul extrem de interesant, in care o sa vedeti cum Minnie Mouse va dori sa gatiti pentru prima oara impreuna fursecuri pentru toate personajele din Clubul lui Mickey Mouse, ceea ce inseaman ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa urmati fiecare reteta.

Minnie Mouse are o gramada de retete de fursecuri pregatite pentru voi, iar voi o sa reusiti sa le gatiti folosind mouse-ul si fiecare ingredient din reteta dar si o gramada de ustensile speciale de gatit. O sa aveti forme de fursecuri de diferite feluri pentru ca fursecurile sa fie in forma de inimioara, de trifoi, rotunde sau in forma de stea, astfel ele vor arata de doua ori mai apetisante pentru copii de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti insa foarte atenti si bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum va trebui ca alaturi de Minni Mouse, sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a lua fiecare ingredient in parte si pentru a fi siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa aveti fursecuri cu fructe, fursecuri cu ciocolata si chiar fursecuri curcubeu, care vor arata delicios. Distractie placuta!

 

Minnie Mouse 1 2 3 Fursecuri

Cum se joaca Minnie Mouse 1 2 3 Fursecuri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.