Look de Festival de Vara

📅09.05.2020, jucat de: 992 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Look de Festival de Vara?

Pregatim o gramada de jocuri online de fete aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am adus o noua super provocare online pentru fete, in care o sa vedeti ca printese Disney precum Jasmine, Cenusareasa sau Moana sunt personajele principale, care vor avea nevoie de ajutorul fetelor de pe site-ul nostru.

Acesta este noul joc Look de Festival de Vara, un joc pentru fete, in care trei printese Disney si buna lor prietena Barbie urmeaza sa mearga impreuna la unul dintre cele mai cunoscute festivale care are loc vara, iar ele isi doresc sa arate cat mai bine si sa vada cum pot sa isi gaseasca haine, machiaje, coafuri si accesorii in trend cu moda.

Fiecare dintre cele patru personaje din acest joc online vor avea nevoie de o gramada de vestimentatii de festival, astfel ca o sa vedeti cum folosind mouse-ul, trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine interesante, machiaje si coafuri dintre cele mai interesante, precum rochii, fuste, geci de piele, geci de blugi sau camasi cu diferite modele.

Printesele Disney si Barbie vor avea nevoie de haine cat mai interesante si dragute, iar voi o sa vedeti cat de multe postete cu franjuri, rochii cu paiete care sunt sclipitoare la soare, blugi rupti atat lungi cat si scurti, tricouri cu diferite mesaje amuzante dar si geci cu tinte si o gramada de modele de ochelari de soare pe care doar aceste printese Disney le vor purta la festivalul de vara.

Suntem siguri ca o sa va distrati, iar printesele din Aladdin, Cenusareasa, Moana si papusi Barbie vor continua sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Look de Festival de Vara

Cum se joaca Look de Festival de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.