Super Barbie Doctor de Limba

📅08.05.2020, jucat de: 1072 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Barbie Doctor de Limba?

Super Barbie este un personaj extrem de iubit aici pe site-ul nostru, iar astazi papusa super eroina se intoarce alaturi de un nou joc 2020 cu doctori, in care voi trebuie sa aveti mare grija de buna voastra prietena, astfel incat sa fie sanatoasa si sa aiba cat mai multe misiuni de succes.

Super Barbie Doctor de Limba este noul joc online de pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de mult o sa va distrati in acest joc pentru copii, in care trebuie sa folositi mouse-ul si sa o ajutati pe Barbie sa fie din nou sanatoasa.

Papusa super Barbie are o infectie la limba, iar voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca folosind toate ustensilele de doctori, o sa reusiti sa o ajutati pe super Barbie sa se simta cat mai bine in cel mai scurt timp. Acest joc de ingrijit si cu doctori va fi jucat folosind mouse-ul in acest joc de indemanare, alaturi de care puteti sa luati si sa folositi orice seringa, orice medicament, orice tratament si ustensila medicala, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, super Barbie va reusi sa scape de infectia in limba.

Trebuie sa faceti tot posibilul sa o ajutati pe Super Barbie, deoarece o doare limba foarte tare. Are o gramada de microbi si o infectie mare pe limba, astfel ca trebuie sa ii faceti injectii, sa ii curatati limba cu mouse-ul si folosind clesti speciali pentru fiecare tip de microb, dupa care o sa vedeti ca super Barbie se va simti din nou bine.

Cele mai noi jocuri 2020 Barbie o sa va astepte in continuare aici pe site-ul nostru, astfel ca va asteptam intr-un numar cat mai mare. Distractie placuta!

 

Super Barbie Doctor de Limba

Cum se joaca Super Barbie Doctor de Limba?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.