Monster High Greater Scarrier Swim

📅08.05.2020, jucat de: 2186 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Monster High Greater Scarrier Swim?

Fetele Monster High se intorc astazi pe site-ul nostru ajocuri.ro si o sa vedeti ca au venit alaturi de o noua aventura cu sirene si de inot, in care voi dragi copii trebuie sa le ajutati pe fiecare dintre personajele Monster High din acest joc sa ramana in siguranta.

Jocul Monster High Great Scarrier Swim este unul extrem de interesant si de distractiv, in care o sa vedeti ca o sa va intalniti alaturi de personaje Monster High sirena, care astazi vor avea nevoie de ajutorul vostru. Sirenele Monster High au facut un vortex involuntar in piscina de la scoala, care le-au transportat in mijlocul oceanului, unde trebuei sa danseze sa evadeze.

Voi dragi copii o sa vedeti cum fetele Monster High au fost transformate in sirene pentru a putea supravietui in apa, iar acum, voi folosind tastele SAGETI, trebuie sa le ajutati pe aceste fete sa evadeze si sa termine fiecare mica aventura din adancul apelor pentru a se putea intoarce acasa.

Misiunea voastra va fi sa ajungeti la finalul fiecarui nivel, insa o sa vedeti cat de multe dificultati puteti sa intampinati. Sirenele Monster High trebuie sa inoate atat in fata cat si in sus, deoarece sunt diferite obstacole pe care trebuie sa le depasiti, iar pericolele din apa sunt pestii cu tepi pe care trebuie sa ii ocoloiti pentru a va pastra toate cele trei vieti intacte.

Pentru a avea un punctaj cat mai mare, o sa vedeti ca trebuie sa colectati cat mai multe monezi de aur, iar la final o sa aveti o gramada de puncte si fetele Monster High se vor putea intoarce acasa. Distractie placuta!

Monster High Greater Scarrier Swim

Cum se joaca Monster High Greater Scarrier Swim?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.