Curiosul George Topocan cu Apa

📅06.05.2020, jucat de: 1899 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curiosul George Topocan cu Apa?

Un super joc online gratuit din categoria de jocuri cu Curiosul George apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca micutul personaj maimuta va dori ajutorul tuturor copiilor de pe site-ul nostru sa isi creeze singur unul dintre cele mai mari parcuri acvatice de pe site-ul nostru.

Acesta este un nou joc 2020 cu animale pentru copii, un joc de creativitate, in care o sa vedeti cum alaturi de Curiosul George, trebuie sa asezati o gramada de topogane cuapa la rand pentru a face cel mai lung si cel mai interesant topogan cu apa dintr-un aquapark online, lucru care o sa va aduca o gramada de puncte si o sa va distrati alaturi de bunul vostru prieten, Curiosul George.

Tot ce trebuie sa stiti este ca veti controla fiecare actiune a jocului folosind mouse-ul, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, Curiosul George va avea o gramada de modalitati de a se da pe unul dintre ele mai interesante si distractive topogane cu apa de pe site-ul nostru. O sa vedeti ca topoganele vor fi formate din bucatale ca si puzzle-urile, iar voi dragi copii trebuie sa le lipiti asezandu-le unul dupa altul.

Folosind mouse-ul. o sa vedeti cat de multe tipuri de topogane sunt disponibile in acest joc online, iar voi o sa gasiti topogane drepte, inclinate, curbate, in cerc, rotunde sau chiar si spirale sau cupole pe care le puteti asambla si in care se va strange apa mai multa, iar Curiosul George si restul personajelor animale din categoria sa de jocuri se vor distra de minune in acest parc acvatic pe care il construim impreuna chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Curiosul George Topocan cu Apa

Cum se joaca Curiosul George Topocan cu Apa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.