Dirijati Robotul la Bani

📅05.05.2020, jucat de: 972 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dirijati Robotul la Bani?

Jocul Dirijati Robotul la Bani este cel mai nou joc online de programare de pe site-ul nostru ajocuri.ro, un joc gratuit pentru prescolari, pentru copii si chiar si pentru adulti apare astazi aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cat de mult va puteti distra facand diferite programe speciale pentru robotelul vostru.

In acest joc 2020 de programare, voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa incercati din nou sa controlati un robotel folosind un cod si o programare perfecta pentru a reusi sa terminati fiecare nivel cu un punctaj foarte mare. Voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit in fiecare nivel un labirint cu patratele, in care avem o gramada de monezi de aur pe care trebuie sa le colectati cu ajutorul robotului vostru.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece acesta este singurul mod in care o sa puteti sa treceti la nivelul urmator si chiar sa castigati jocul de programat roboti. Trebuie sa fiti insa foarte atenti, deoarece robotul o sa va asculte fiecare instructiune cu strictele. Voi trebuie sa folositi mouse-ul si in timp ce va uitati in labirint, trebuie sa fiti siguri ca o sa ii programati fiecare miscare a robotului.

Trebuie sa fiti insa foarte atenti, deoarece orice miscare gresita a robotului il poate trimite intr-un zid, ceea ce il va face sa se raneasca, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa il faceti pe robot sa mearga in sus, in jos, in dreapta sau in stanga.

O sa vedeti ca optiunile voastre de mers sunt nelimitate in acest joc, astfel robotul vostru daca doriti poate sa faca chiar si 10 pasi consecutivi intr-o singura directie daca nu se va lovi de nici un zid. Pentru a termina un nivel, trebuie sa programati robotul sa mearga prin intreg labirintul, sa colecteze monedele de aur si sa ajunga la ultima moneda aflata pe un patrat de culoare verde. Distractie placuta!

 

Dirijati Robotul la Bani

Cum se joaca Dirijati Robotul la Bani?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.