Los Angele Stories 6

📅04.05.2020, jucat de: 6844 ori, voturi: 36

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Los Angele Stories 6?

Va aducem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro foarte multe jocuri interesante simulator 3D online, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua provocare din categoria de jocuri GTA. Am publicat azi jocul Los Angeles Stories VI, un joc GTA 3D online, in care o sa reusiti sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati jucand un joc GTA gratuit.

Voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare control pe care il stiti va fi la fel, astfel ca o sa conduceti masinile si o sa va miscati cu personajul vostru folosind tastele A, S, W, D de pe tastatura, dupa care voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi mouse-ul pentru a misca tinta si camera pentru a vedea mai bine ce faceti si unde sunteti in fiecare moment.

Pentru ca este un joc 3D GTA online, voi dragi copii o sa vedeti cat de multi oameni se vor plima pe strazi si pe trotuar, iar voi dragi copii trebuie sa conduceti masini 3D online in acest joc la fel ca pe strazile din jocurile GTA San Andreas sau GTA Vice City, insa o sa vedeti ca puteti sa calcati oamenii care se plimba pe jos si le puteti fura toti banii, ceea ce o sa va faca foarte bogati.

O alta modalitate de a face bani in acest joc este sa incepeti razboaie cu gruparile de gangsteri si gastile din cartierul in care locuiti pentru a fi siguri ca ei incep sa isi distruga afacerile pe care voi sa le preluati. Trebuie sa va luptati cu fiecare membru din gasca, iar aici o sa vedeti ca puteti fi in avantaj sau in dezavantaj daca aveti o arma precum un pistol, un AK-47 sau un AWP pentru a va impusca adversarii.

Masinile 3D din jocurile GTA sunt mereu usor de condus, iar in acest joc LA Stories 6, o sa vedeti cat de multe tipuri de masini interesante veti gasi pe strazile simulatorului si o sa vedeti cum o gramada pot fi distruse pana in momentul in care vor exploda, iar voi o sa puteti sa continuati jocul furand si distrugand multe alte masini. Distractie placuta!

 

Los Angele Stories 6

Cum se joaca Los Angele Stories 6?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.