Simulator de Condus Tancuri

📅04.05.2020, jucat de: 1740 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator de Condus Tancuri?

Jocul Simulator de Condus Tancuri apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti cum va puteti distra de minune alaturi de toti prietenii vostri, deoarece acesta este un nou joc 3D de condus, in care masinile sunt inlocuite cu tancuri mari de razboi.

Voi dragi copii o sa vedeti ca veti fi intr-un nou joc online cu tancuri, in care o sa aveti sapte nivele diferite pe care trebuie sa le terminati pentru a avea un punctaj cat mai mare, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa folositi tastele A, S, W, D pentru a conduce tancul 3D si mouse-ul pentru a trage cu tunul tancului si sa reusiti sa va impuscati tintele inamice pentru a castiga razboiul din fiecare nivel.

O sa vedeti cat de dificil va fi sa tineti tancurile sub control, deoarece dragi prieteni o sa aveti tancuri inamice la fiecare pas de care trebuie sa va feriti si pe care sa ii distrugeti in cel mai scurt timp. Drumurile pe care o sa conduceti in acest joc 3D vor fi si ele destul de dificile, cu dealuri, cu gropi si cu teren accidentat, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa tineti sub controlat tancul cu tastele A, S, W, D de pe tastatura.

In momentul in care zariti in fata voastra un tac al armatei inamice, trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a avea o tinta foarte buna a tunului puternic de pe tanc si sa fiti siguri ca o sa aveti o lovitura puternica pentru a da un damage cat mai mare aspura inamicilor vostrii, astfel diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu tancuri 3D vor fi gata sa apara pe site-ul nostru si toti baietii il vor putea incerca gratuit online. Distractie placuta!

 

Simulator de Condus Tancuri

Cum se joaca Simulator de Condus Tancuri?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.