Dulapul Meu Virtual

📅03.05.2020, jucat de: 1147 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Dulapul Meu Virtual?

O sa va distrati de minune in acest joc pentru fete, in care dragi copii trei fete dragute si cunoscute de pe site-ul nostru sunt personajele principale. In acest joc de imbracat, o sa vedeti ca printesa Elsa din Regatul de Gheata, Jessie si papusa Barbie sunt personajele principale, care astazi au nevoie de ajutorul vostru.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti cum cele trei personaje isi doresc mereu sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, alaturi de aceste fete, o sa creati primul nostru dulap virtual.

Pentru ca este o perioada in care trebuie sa stam foarte mult in casa, Jessie, Barbie si Elsa s-au gandit ca au nevoie si asa de haine noi, insa nu pot merge la cumparaturi impreuna ca de obicei, iar voi trebuie sa le ajutati sa faca o gramada de cumparaturi online aici pe site-ul nostru si sa gaseasca o gramada de haine, accesorii dar si pantofi pe care sa le poarte si sa isi umple dulapul virtual.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece toate cele trei fete din acest joc au stiluri vestimentare diferite. O sa vedeti ca Elsa din Frozen 2 isi doreste sa poarte haine scurte si foarte putin colorate, satfel ca tricourile, blugii scurti dar si fustele pe care ea le va purta vor fi de blugi, scurte, si de culori deschise precum alb, verde deschis sau galben.

Barbie doreste sa aiba o vara fashion, astfel ca in dulapul sau virtual, va dori sa aiba o gramada de rochii elegante si dragute pe care sa le poarte alaturi de o coafura noua si de machiaje interesante pe care voi le puteti selecta folosind mouse-ul.

Jessie este o fata foarte draguta pe care o puteti intalni la fel in foarte multe jocuri de fete, de machiat si de imbracat, iar astazi merge alaturi de voi intr-o super vrie de cumparaturi online, in care va avea nevoie de cele mai dragute haine de vara si accesorii fashion pe care sa le poarte in viitoarele jocuri pentru fete pe care sa le jucati chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Dulapul Meu Virtual

Cum se joaca Dulapul Meu Virtual?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.