Programare pentru Copii

📅02.05.2020, jucat de: 1384 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Programare pentru Copii?

Primul nostru joc online de programare este prezent incepand de astazi pe ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum am adus o super provocare pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa terminati noul joc Programare pentru Copii si sa acumulati cat mai multe puncte.

Acest joc online de programare este unul extrem de interesant, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa controlati un robot pe roti fara sa il atingeti si sa il miscati cu mainile voastre, ceea ce este extrem de interesant orice varsta o sa aveti! Primul vostru cod de programare este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi il puteti realiza folosind mouse-ul.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece o sa vedeti ca unica voastra misiune este sa ajutati robotul mov sa colecteze toate obiectele colorate de pe plansa, insa in acelasi timp, trebuie sa fiti siguri ca robotul vostru va evita fiecare bomba de pe plansa, deoarece aveti doar doua vieti si trebuie sa va tineti robotul fara sa explodeze inainte sa reusiti sa colectati toate obiectele.

Pa plansa din fata voastra, o sa aveti patru obiecte colorate, o stea, un triunghi, un cerc si un hexagon, iar robotul vostru trebuie programat sa le colecteze. Pentru asta, trebuie sa fiti foarte atenti si sa ganditi un program fara greseala, astfel incat robotul sa aiba un traseu in care sa evite orice bomba de pe plansa, insa in acelasi timp sa reuseasca sa isi pastrze traiectoria spre figurinele colorate.

Suntem siguri ca o sa va distrati programand robotul folosind doar sageti in codul vostru de programare, astfel o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru copii de progoramare vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Programare pentru Copii

Cum se joaca Programare pentru Copii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.