Fratii Kratt Misiune Salbatica

📅27.04.2020, jucat de: 3075 ori, voturi: 19

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fratii Kratt Misiune Salbatica?

Fratii Kratt se intorc astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de o noua provocare pentru toti baietii de pe site-ul nostru si o sa vedeti cum acestia vor dori sa acumulati cat mai multe puncte impreuna.

In acest joc de aventura alaturi de Fratii Kratt, voi dragi prieteni o sa faceti o gramada de scufundari si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe aceste personaje sa ajunga cat mai departe si sa acumuleze cat mai multe puncte. Cele doua personaje principale isi doresc sa curete oceanul de plastic, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii ajutati sa colecteze cat mai multe capace, pahare si pungi din adancul apei.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in acest joc 2020, o sa vedeti cum Fratii Kratt vor fi controlati folosind mouse-ul sau tastele SAGETI pentru a merge stanga si dreapta colectand toate reciclabilele din apa. Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa acumulati multe puncte cu fiecare nivel pe care il incepeti alaturi de Fratii Kratt.

Trebuie sa faceti tot posibilul sa va miscati repede, deoarece personajul vostru nu va avea foarte mult oxigen sa se scufunde, iar voi o sa vedeti ca puteti sa gasiti diferite bule de aer pe care le puteti colecta pentru a avea timp mai mult in adancul apei, lucru care o sa va aduca puncte in plus, deoarece o sa aveti mai mult timp in care puteti sa culegeti obiecte reciclabile din apa.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, si o sa puteti sa va imbunatatiti costumul de scufundari pentru fratii Kratt, astfel o sa reusiti sa scapati din ce in ce mai mult in adancurile apelor si o sa vedeti cat mai multe specii de pesti si o sa curatati oceanul colectand cat mai multe sticle, capace, pahare si pungi. Distractie placuta!

 

Fratii Kratt Misiune Salbatica

Cum se joaca Fratii Kratt Misiune Salbatica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul sau tastele SAGETI.