Talking Tom Alearga

📅27.04.2020, jucat de: 913 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Talking Tom Alearga?

Un nou joc 3D online cu Talking Friends este prezent astazi aici pe site-ul nostru. Acesta este Talking Tom Alearga, un joc online pentru copii, in care pisicuta vorbitoare este personajul principal, iar voi o sa vedeti cum puteti sa il ajutati sa alerge pentru cat mai multe timp si sa vedeti cum o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte.

Talking Tom vine alaturi de unul din primele sale jocuri 3D de aventura si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte reusind sa fugiti pentru un timp cat mai lung si sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa evitati toate pericolele, insa cel mai important va fi sa reusiti sa colectati cat mai multe monede de aur.

O sa vedeti ca Talking Tom va fi urmarit de un barbat, iar voi trebuie sa il salvati folosind tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI sa il controlati pe Tom pe toata durata acestui noi joc online de aventura, in care o sa vedeti ca alaturi de Tom va trebui sa sariti peste masini, sa alunecati pe sub garduri si o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc 3D o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa il ajutati pe Talking Tom sa alerge incontinuu fara sa se loveasca de masini sau de blocajele de drum si sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti cat mai departe si o sa descoperiti si care sunt ajutoarele pe care le puteti colecta.

Pe toata durata jocului, o sa puteti sa colectati trei ajutoare foarte importante, precum adidasii cu ghiare pentru Tom, care il vor ajuta pe micul motan 3D sa sara mai sus ca niciodata si o sa puteti sa sariti chiar si peste masinile care circula pe drum nu doar cele parcate ca de obicei. Magnetii sunt la fel de importanti, deoarece acestia vor atrage toate monedele de aur din apropierea voastra. Distractie placuta!

 

Talking Tom Alearga

Cum se joaca Talking Tom Alearga?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.