Sirena Flirt in Cinema

📅26.04.2020, jucat de: 717 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sirena Flirt in Cinema?

Cele mai noi jocuri Disney va asteapta chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni o sa va intalniti alaturi de Mica Sirena, care a pregatit pentru voi jocul Sirena Flirt in Cinema, in care dragi copii o sa vedeti ca printesa Ariel si printul Eric vor fi personajele principale.

Acesta este un nou joc online de fete cu indragostiti, in care dragi copii trebuie sa ii ajutati pe Ariel si pe Eric sa se sarute pana la finalul fimului pe care il urmaresc la cinema, astfel ca trebuie sa fiti atenti si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare personaj in parte, astfel incat flirtul lui Eric cu Ariel va avea efect si cei doi se vor saruta.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul, si sa apasati pe butoanele potrivite pentru ca personajele Disney sa se inteleaga din ce in ce mai bine. Trebuie sa umpleti intreaga bara a indragostitilor pentru ca Eric si Ariel sa se sarute pana la finalul acestui joc, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ii ajutati pe fiecare sa se iubeasca.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa purtati cat mai multe discutii de indragostiti, astfel o sa ii aratati lui Ariel lui Eric ii pasa foarte mult de fiecare subiect de discutie pe care printesa Disney il va avea vreodata. Popcornul este foarte important pentru a viziona filmul cat mai comozi.

Odata ce urmati toate aceste indicatii alaturi de printul Eric si sirena Ariel, o sa vedeti ca cele doua personaje vor fi gata sa se sarute, moment in care voi trebuie sa apasati pe iconita care seamana cu doua buze rosii, iar Eric si Ariel vor reusi intr-un final sa se sarute in cinema, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 cu Mica Sirena gratuite aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Sirena Flirt in Cinema

Cum se joaca Sirena Flirt in Cinema?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.