Jake vs Piratul

📅26.04.2020, jucat de: 969 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jake vs Piratul?

Ne bucuram din nou sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante jocuri Disney pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit o noua aventura cu Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, in care suntem siguri ca o sa va distrati.

Aici este un nou joc 2020 de aventura pentru baieti, in care o sa vedeti ca piratul Jake este din nou personajul principal, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ajutati pe bunul vostru prieten sa ajunga sa acumuleze cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

In acest joc cu Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, voi dragi copii o sa vedeti ca Jake trebuie sa infranga o noua aventura de pirati, iar voi trebuie sa folositi tastele SAGETI si X pentru a va misca si pentru a ataca pe toata durata acestei aventuri, in care o sa vedeti ca adversarii lui Jake vor fi tepusi peste care trebuie sa sariti, capcane periculoase pe sub care trebuie sa alunecati dar si zombie si scheleti pe care trebuie sa ii invingeti in lupta.

O sa va bateti impotriva zombiilor pirati folosind tasta X, deoarece si Jake la randul sau are o sabie de pirat, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte in fiecare nivel si sa fiti siguri ca o sa ajungeti cat mai departe alaturi de piratul Jake din povestea Jake si Piratii din Tara de Nicaieri. Distractie placuta!

 

Jake vs Piratul

Cum se joaca Jake vs Piratul?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta X.