Designer de Kimono

📅25.04.2020, jucat de: 1129 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Designer de Kimono?

Printesele Disney de pe site-ul nostru ajocuri.ro mereu isi doresc sa arate cat mai bine, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca ele incearca sa gaseasca noi vestimentatii interesante pe care sa le poarte in viitoarele jocuri pentru fete. Am adus pentru voi Designer de Kimono, un joc de imbracat si de machiat, in care printesele Disney va asteapta sa creati impreuna cele mai interesante haine Kimono.

In acest joc pentru fete, o sa vedeti ca vor fi nu mai putin de opt printese Disney care va asteapta sa le imbracati pentru prima oara intr-un Kimono, care este haina traditionala din Japonia, iar ele vrea sa le arate tuturor copiilor care le urmaresc din Japonia cat de mult le iubesc si cat de mult le plac aceste haine traditionale Japoneze, numite Kimono.

O sa vedeti ca printesele din acest joc sunt Elsa si Anna din Regatul de gheata, Alba ca Zapada, Tiana din Printesa si Broscoiul, Moana printesa Exotica, Merida din Neinfricata si buna lor prietena, papusa Barbie. Aceste fete toate isi doresc sa poarte Kimono pana la finalul acestui joc si sa aiba un stil traditional japonez, iar voi sunteti singurele fete care le pot ajuta sa faca acest lucru.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa le ajutati pe aceste printese Disney sa inceapa prin a-si gasi un Kimono potrivit atat ca marime, ca stil si ca si culori pentru fiecare printesa in parte. Un kimono poate sa fie foarte larg sau chiar si stramt, astfel ca trebuie sa incepeti sa gasiti modelul potrivit pentru fiecare printesa in parte.

Odata ce gasiti tipul de Kimono potrivit, trebuie sa incepeti sa ii gasiti si culoarea potrivita pentru fiecare printesa Disney, care vor dori sa aiba si o gramada de imprimeuri si un design specil cu flori, cu animale sau cu modele din Japonia, ceea ce vor face aceste Kimono-uri dintre cele mai dragute. Distractie placuta!

 

Designer de Kimono

Cum se joaca Designer de Kimono?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.