Bebelusa Taylor Accident la Joaca

📅23.04.2020, jucat de: 688 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bebelusa Taylor Accident la Joaca?

Toate personajele bebelus de pe site-ul nostru ajocuri.ro sunt foarte populari, iar astazi o sa va intalniti din nou alaturi de bebelusa Taylor, care a avut parte de un accident, iar voi trebuie sa fiti din nou doctori si sa o ajutati pe Taylor sa se simta mai bine.

Bebelusa Taylor s-a jucat in parc alaturi de prietenii sai, insa a avut un accident si a cazut in tufisuri, iar acum o sa vedeti ca este plina de crengi rupte, rani adanci, zgarieturi si noroi, iar voi trebuie sa o ajutati sa se simta cat mai bine pana la finalul acestui joc, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa am pregatit pentru voi o gramada de ustensile de doctori pe care le puteti folosi ca bebelusa Taylor sa revina la joaca foarte repede.

Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va juca aest joc si a folosi fiecare dintre ustensilele medicale. O sa vedeti ca primul pas pe care trebuie sa il faceti in acest joc va fi sa o ajutati pe Taylor sa isi curete fiecare rana de noroi si de nisip, astfel ca folosind vata si dezinfectant, trebuie sa curatati ranile si sa le dezinfectati in acelasi timp.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece fiecare mica crenguta din fiecare zgarietura si rana pe care bebelusa Taylor o are infipta in brat dore foarte tare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le scoateti repede si fara sa le miscati din loc cat timp sunt in interiorul ranilor, pentru a fi siguri ca bebelusa Taylor nu are dureri in plus.

Folosind mouse-ul, trebuie sa scoateti toate crengutele din ranile de pe maini si de pe fata lui Taylor, dupa care sa dezinfectati din nou ranile si sa le dati cu un unguent special, care o sa ajute ranile sa se inchida cat mai repede. Amplasati plasturi pe fiecare rana de pe corpul lui Taylor, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentur copii cu doctori si jocuri cu bebelusa Taylor vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Bebelusa Taylor Accident la Joaca

Cum se joaca Bebelusa Taylor Accident la Joaca?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.