Fetele Kardashian Insarcinate de Imbracat

📅23.04.2020, jucat de: 901 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fetele Kardashian Insarcinate de Imbracat?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, deoarece dragi copii o sa vedeti ca aceste jocuri de fete vin alaturi de personajele voastre preferate, iar astazi o sa vedeti ca in cel mai nou joc online de imbracat, o  sa va intalniti alaturi de toate surorile Kardashian.

In acest nou joc Fetele Kardashian Insarcinate de Imbracat, o sa vedeti cum Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian si Khloe Kardashian vor fi personajele principale, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe fiecare dintre aceste patru surori sa arate cat mai bine chiar si cand sunt insarcinate.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi in acest joc de fete, deoarece dupa cum bine stiti, Kim, Kendall, Kylie si Khloe mereu isi doresc sa arate cat mai bine, sa fie foarte bine imbracate si cat mai elegante, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa le puteti gasi haine de femei gravide extrem de frumoase si la moda, pe care surorile Kardashian sa le poarte cat timp sunt insarcinate si sa arate foarte bine.

Hainele nu sunt singurul lucru important din acest joc online de fete, deoarece pe langa haine, surorile Kardashian trebuie sa asorteze diferite accesorii fashion, machiaje dragute dar si o coafura splendida. Pentru a juca acest nou joc Fetele Kardashian Insarcinate de Imbracat, trebuie sa folositi mouse-ul, astfel o sa reusiti sa gasiti o gramada de variante pentru fiecare dintre aceste patru surori.

Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner dar si Kendall Jenner vor arata foarte bine chiar si cand sunt insarcinate, iar voi o sa vedeti cum ele vor fi extrem de fericite si o sa le puteti intalni in foarte multe alte jocuri 2020 de fete si jocuri online cu celebritati aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Fetele Kardashian Insarcinate de Imbracat

Cum se joaca Fetele Kardashian Insarcinate de Imbracat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.