Transportati Animale Marine

📅22.04.2020, jucat de: 1944 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Transportati Animale Marine?

Chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, astazi dragi copii o sa gasiti jocul Transportati Animale Marine, un joc 3D cu tiruri si camioane, in care dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa reusiti sa ne ajutati sa mentinem o gramada de animale in viata.

Acesta este un nou joc 3D cu animale, un joc de condus camioane, masini si tiruri 3D, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, voi dragi copii sa ajungeti sa vedeti cum o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte pentru fiecare transport de animale marine pe care il puteti duce la bun sfarsit.

Am pregatit pentru voi o gramada de camioane si tiruri 3D pe care trebuie sa le conduceti folosind tastele SAGETI in acest joc online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati multe puncte pentru fiecare transport de animale de pe strazile unui oras aglomerat. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece aceste animale marine au nevoie de apa sa traiasca.

Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cu fiecare animal marin cu apa in rulota si sa faceti tot posibilul sa faceti acest lucru in cel mai scurt timp. Fiecare transport este periculos pentru animale, astfel ca trebuie sa conduceti foarte atent fiecare masina 3D din acest joc online. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa ajungeti la destinatie inainte ca animalele sa pateasca ceva.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii sa ajungeti sa ajutati aceste animale sa ajunga in noua lor casa, sau chiar inapoi in ocean. Voi dragi prieteni trebuie sa luati fiecare incarcatura cu camioane 3D si sa conduceti prin oras pana la destinatie pentru a descarca animalele marine si o sa vedeti ca o noua misiune va va astepta cu un nou transport de animale marine. Distractie placuta!

 

Transportati Animale Marine

Cum se joaca Transportati Animale Marine?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.