Surpriza lui Hoppy

📅22.04.2020, jucat de: 1211 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Surpriza lui Hoppy?

Suntem siguri ca in astazi dragi copii aici pe site-ul nostru o sa va distrati alaturi de prietenii vostri si perosnajele voastre preferate. Acesta este un nou joc 2020 cu Zootopia, in care detectivul Hopps este personajul principal, iar voi trebuie sa o ajutati sa se pregateasca de Paste si o sa vedeti cum o sa acumulati o gramada de puncte.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatitisi foarte atenti, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Hoppy o sa aiba nevoie de ajutorul vostru, deoarece acesta este un nou joc de indemanare pentru copii, in care dragi prieteni trebuie ca alaturi de micul iepuras, sa vedeti cum alaturi de detectivul Hoppy sa gasiti oua de Paste dar si o noua vestimentatie.

Voi dragi copii o sa vedeti ca o sa o ajutati pe Hoppy sa caute prin toata Zootopia o gramada de oua de Paste, astfel o sa vedeti cat de multe puncte o sa reusiti sa acumulati alaturi de Judy Hopps. Voi alaturi de Judy, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa vedeti cum puteti sa mergeti prin fiecare imagine si sa vedeti cum o sa gasiti oua de Paste de diferite culori si cu diferite modele speciale.

Odata ce reusiti sa gasiti toate ouale alaturi de detectivul Judy, o sa puteti sa treceti la pasul urmator si o sa vedeti cum alaturi de toti prietenii vostri din Zootopia, o sa ajungeti sa va distrati in provocarea de imbracat, de machiat si de coafat in care o sa vedeti ca am pregatit o gramada de haine si accesorii pe care voi dragi copii le puteti alege pentru Judy Hopps.

Suntem pregatiti sa gasim o gramada de alte jocuri 2020 cu Zootopia si jocuri online de Paste pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri si o sa vedeti cum puteti sa acumulati puncte si o sa gasiti multe alte jocuri pentru copii alaturi de Judy Hopps pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Surpriza lui Hoppy

Cum se joaca Surpriza lui Hoppy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.