X si 0 Vegas

📅20.04.2020, jucat de: 10982 ori, voturi: 38

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul X si 0 Vegas?

Ne bucuram sa va revedem aici pe site-ul nostru ajocuri-ro, unde dragi copii o sa vedeti ca astazi am pregatit pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri X si 0, pe care voi sa le jucati atat pe telefon cat si pe tableta.

Astazi, va asteptam alaturi de jocul X si 0 Vegas, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. O sa vedeti cum in acest joc online de logica, voi o sa reusiti sa faceti miscarile potrivite pentru fiecare runda in parte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece este un nou joc in 2 si o sa puteti sa jucati impotriva prietenilor vostrii.

Acesta este un nou joc online de logica X si 0, in care o sa vedeti ca piesele X si 0 vor avea o tematica Las Vegas, unul dintre cele mai luminate si cele mai sclipitoare orase din lume. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa asezati fiecare piesa X si 0 in locul potrivit la momentul potrivit pentru a fi siguri ca o sa puteti sa castigati ficare runda.

O sa puteti sa alegeti cate runde puteti sa jucati si sa vedeti care dintre jucatori va castiga avand cele mai multe puncte la final. Vor fi 3 runde, 5 runde sau 10 runde, astfel ca suntem siguri ca o sa va distrait si o sa puteti sa faceti linii consecutive cu fiecare dintre simbolurile X si 0 pe care voi le controlati.

Pentru ca este un joc Las Vegas, o sa vedeti cum cele doua simboluri X si 0 vor fi neoane de lumina colorate in roz, verde, galben sau mov, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa respectati aceleasi reguli obisnuite pentru jocurile X si 0 si o sa puteti sa castigati cat mai multe runde si cat mai multe puncte. Distractie placuta!

 

X si 0 Vegas

Cum se joaca X si 0 Vegas?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.