Sah Real

📅20.04.2020, jucat de: 5380 ori, voturi: 18

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sah Real?

Jocul Sah Real apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti ca alaturi de toti prietenii vostri, sa ajungeti sa jucati sah in 2 online gratuit. O sa vedeti cum am adus un nou joc sah real, in care puteti sa deveniti cei mai buni jucatori online de sah.

Acesta este un nou joc 3D Sah online, in care dragi prieteni trebuie sa folositi mouse-ul pentru a juca acest joc online, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa folositi mouse-ul si sa luati piesele 3D sah si sa le asezati in locul in care doriti, pentru a castiga acest joc sah.

Regulile jocului sah nu sunt schimbate in acest joc de sah, iar voi o sa vedeti ca pana si piesele de sah sunt cele originale si vor fi de culoare alba si neagra, iar tabla de sah va avea aceeasi culoare. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa jucati sah si o sa reusiti sa castgati cat mai multe runde.

Jocul poate sa fie jucat intr-un singur jucator care va juca impotriva calculatorului, insa puteti sa selectati si modul 2 player, care este cel in 2 jucatori, astfel o sa reusiti sa jucati sah cu orice prieten care va viziteaza.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa aveti o strategie foarte buna si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa mutati piesele sah in asa fel incat in cat mai putine miscari, o sa reusiti sa faceti sah mat impotriva adversarului, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 sah online vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Sah Real

Cum se joaca Sah Real?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.