Halloween Sah

📅19.04.2020, jucat de: 1215 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Halloween Sah?

Jocul Halloween Sah apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante si distractive pe care dragi copii le puteti juca gratuit folosind mouse-ul. O sa vedeti ca acest joc o sa poata sa fie jucat si pe tableta si pe telefon online.

Voi dragi prieteni o sa vedeti ca acesta este un nou joc Sah si un joc Halloween in care sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri care iubesc sa joace sah. La inceputul jocului, deoarece este un joc Halloween, o sa vedeti ca pana si piesele si tabla de sah vor fi diferite pentru a pastra tema de Halloween, insa regulile jocului vor fi similare, astfel ca o sa va distrati de minune.

Trebuie sa alegeti una dintre cele trei teme ale jocului de Sah din acest joc online, deoarece dragi prieteni o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa alegeti o tema dintr-o padure colorata, o padure bantuita si o padure inflorita si verde pentru acest joc Halloween Sah.

Odata ce ati ales tema in care sa jucati, voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti sa incepeti jocul. Piesele de sah din acest joc nou joc Halloween vor fi diferite, astfel ca o sa vedeti ca regele, regina, pieonii sau caii vostri vor fi micuti monstrii, zombie, sau vrajitoare pe care trebuie sa le controlati in acelasi mod ca si pe orice alta piesa sah.

O sa va puteti deosebi piesele de sah din acest joc dupa culoarea acestora dar si dupa tipul de piese. Piesele negre sunt piesele zombie, monstrii si putin mai infricosatoare, iar piesele albe vor fi piese cu tenta regala, astfel ca o sa gasiti soldatei in loc de pioni, mici vrajitori dar si dragoni ca si cai. Distractie placuta!

 

Halloween Sah

Cum se joaca Halloween Sah?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.