Sah Pentru Copii

📅18.04.2020, jucat de: 3484 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sah Pentru Copii?

Jocul nostru Junior Chess sau Sah Junior apare astazi aici pe site-ul nostru si suntem siguri ca o sa il jucati si o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri. Acesta este un nou joc sah, in care o sa vedeti cat de interesante vor fi figurinele si piesele de sah.

O sa vedeti cum in acest joc 2020, o sa puteti sa gasiti o tabla de sah extrem de interesanta, iar voi trebuie sa respectati regulile si sa folositi mouse-ul pentu a fi siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa mutati piesele de sah in locul potrivit pentru a fi siguri ca o sa castigati jocul de sah de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece sah-ul este un joc de logica, in care fiecare mutare este importanta si poate sa va aduca cu un pas mai aproape sa castigati sau cu un pas mai aproape sa pierdeti jocul prin sah mat. Piesele din acest joc vor fi extrem de interesante si o sa vedeti cum in acest joc 2020 sah, o sa aveti ocazia sa va distrati alaturi de prietenii vostri pentru a fi siguri ca o sa va invingeti adversarii.

In acest joc online, o sa vedeti ca pionii arata ca niste bebelusi, regele si regina vor avea icoane cu fata unui rege si cu fata unei regine, iar calul va fi un calut dar si turnuri si doi preoti care sunt in locul nebunilor. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc online, iar voi o sa vedeti cum in interiorul acestui joc Sah, o sa puteti sa acumulati puncte si o sa ajungeti sa gasiti o gramada de alte jocuri Sah aici pe site-ul nostru alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Sah Pentru Copii

Cum se joaca Sah Pentru Copii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.