Nu Te Supara Frate Multiplayer

📅18.04.2020, jucat de: 7157 ori, voturi: 11

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nu Te Supara Frate Multiplayer?

Mereu aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de prietenii vostri. Astazi, am adus un nou joc 2020 in 2 jucatori sau un joc Multiplayer online, pe care il puteti juca gratuit din toata lumea.

Acest nou joc 2020 Ludo Wars sau Razboilu Kydim un care trebuie sa jucati alaturi de prietenii vostri, deoarece este un nou joc 2 jucatori sau chiar si multiplayer online, in care o sa gasiti unul, doi sau trei alti jucatori de Ludo sau de Nu Te Supara Frate pe care sa ii infrangeti si o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati daca sunteti primii castigatori ai jocului.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa dati cu zarul in momentul in care este randul vostru si sa vedeti cum puteti sa va scoateti toti cei patru pioni din baza. Trebuie sa reusiti ca alaturi de pionul vostru, sa faceti o tura intreaga a placii de Ludo sau de Nu Te Supara Frate si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa castigati ducand fiecare dintre cei patru pioni in turn.

Trebuie ca in fiecare runda, atat in modul cu 2 jucatori cat si in modul multiplayer, sa ajungeti sa dati cu zarul si sa iesiti din baza doar daca dati 6 cu zarul, dupa care cu fiecare runda, trebuie sa mutati pionii numarul de spatii care va apara pe zar.

O sa va distrati de minune in acest joc online Ludo si o sa vedeti cat de multe alte jocuri 2020 pentru copii vor fi gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Nu Te Supara Frate Multiplayer

Cum se joaca Nu Te Supara Frate Multiplayer?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.