Provocari de Sah

📅17.04.2020, jucat de: 1363 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Provocari de Sah?

Aducem aici pe site-ul nostru ajocuri.ro o gramada de jocuri interesante si distractive pe care sa le jucati alaturi de prietenii vostri, iar astazi, o sa vedeti ca am pregatit jocul Provocarea Sah, in care o sa va distrati de minune.

Acesta este un nou joc sah, insa dragi copii o sa vedeti ca nu este un joc obisnuit, deoarece nu o sa aveti un numar foarte mare de piese si o sa vedeti ca trebuie ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa dati sah mat din cat mai putine miscari.

Singurele piese de Sah pe care o sa le intalniti in acest joc distractiv vor fi regele vostru, insa si pioni pe care trebuie sa ii puneti in locul potrivit pentru a-i da sah mat adversarului vostru. O sa vedeti ca nu este usor deloc, deoarece fiecare nivel va avea mutari diferite si chiar si pioni diferiti care se pot misca doar in anumite pozitii pe tabla de sah speciala.

O sa vedeti ca fiecare miscare pe care o faceti, la fel ca in jocul original de Sah va conta pentru victoria voastra, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, pentru a fi siguri ca o sa ajungeti sa dati sah mat in fiecare nivel. Pentru a da sah mat, trebuie sa folositi mouse-ul si sa mutati unul dintre pionii din acest Sah in locul potrivit, astfel incat regele advers sa nu mai aiba unde sa faca diferite alte miscari in plus.

Nu o sa fie usor deloc, insa la inceputul fiecarei runde, trebuie sa faceti tot posibilul sa verificati traiectoriile de miscare pentru fiecare pion in parte, care vor aparea pe tabla de sah in culoarea rosie, astfel o sa vedeti unde il puteti misca pentru a bloca regele si pentru a face sah mat din doar o miscare. Distractie placuta!

 

Provocari de Sah

Cum se joaca Provocari de Sah?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.