Rapunzel Nunta de Ziua Pacalelii

📅16.04.2020, jucat de: 646 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Rapunzel Nunta de Ziua Pacalelii?

Jocul nostru Rapunzel Nunta de Ziua Pacalelii apare astazi chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, si voi ii puteti intalni pe cei doi indragostiti Disney in cea mai importanta zi a relatiei lor, ziua nuntii. Rapunzel si Flynn urmeaza sa aiba una dintre cele mai interesante nunti de pe site-ul nostru, iar voi puteti sa fiti parte din aceata nunta jucand jocul atat pe telefon cat  si pe tableta online.

O sa vedeti ca Rapunzel si Flynn din povestea Tangled sau O Poveste Incalcita de pe Disney Channel apar ca personajele principale. Nunta lor din acest joc online de fete va fi una deosebita, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca nunta va fi de 1 aprilie, cunoscuta ca si ziua pacalelii, astfel ca nu va fi deloc o nunta obisnuita.

In acest joc, atat Rapunzel cat si Flynn vor avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca de aceasta nunta neobisnuita, care chiar daca este una amuzanta, cele doua personaje isi doresc sa arate cat mai bine, pastrand tema zilei pacalelii. Rapunzel va avea nevoie de o rochie de nunta cat mai frumoasa si moderna, insa Flynn nu va purta un costum de mire obisnuit.

Pentru ca nunta sa fie din ce in ce mai amuzanta, o sa vedeti ca trebuie sa il imbracati pe Flynn la fel ca pe un clovn. Trebuie sa folositi mouse-ul pe toata durata acestui joc Disney cu Rapunzel, iar voi o sa vedeti ca printesa si iubitul sau vor avea una dintre cele mai dragute si cele mai amuzante nunti de pe site-ul nostru.

Cele doua personaje Disney vor fi multumiti de noile lor vestimentatii de nunta, astfel ca trebuie sa treceti la decorat locul unde nunta va avea loc, iar o sa vedeti ca surprizele nu se opresc aici pentru ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa puneti diferite capcane amuzante si glume printre decoratiile de nunta. Distractie placuta!

 

Rapunzel Nunta de Ziua Pacalelii

Cum se joaca Rapunzel Nunta de Ziua Pacalelii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.