Barbie Dreamtopia Jocuri de Aventura

📅16.04.2020, jucat de: 1421 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Dreamtopia Jocuri de Aventura?

Un nou joc Barbie online pentru copii apare astazi chiar aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum va puteti distra alaturi de papusa boastra preferata, deoarece este un joc Barbie Dreamtopia Jocuri de Aventura, in care avem pregatite o gramada de provocari interesante atat pentru fete cat si pentru baieti.

Jocurile Dreamtopia pe care Barbie le-a pregatit pentru voi sunt extrem de interesante dar si de amuzante, iar voi le puteti juca gratuit incepand de astazi aici pe ajocuri.ro folosind mouse-ul si tastele SAGETI. In acest joc online cu Baribie, o sa gasiti patru nivele diferite cu joculete sperate.

Aceste nivele sunt Wispy Forest Find the Pair - Padurea Wispy Gaseste Perechea, Rainbow Cove Roller Coaster - Curcubeul Cove Roller Coaster, Sparkel Mountain Spot the Difference - Muntele Scanteie Gaseste Diferente si Sweetville Candy Creations - Sweetville Creatii Dulci, care sunt disponibile pentru voi inca de la inceputul acestui joc online, voi trebuind doar sa dati click pe nivelul pe care doriti sa il incepeti alaturi de Barbie.

Primul nivel, Rainbow Roller Coaster este unul foarte amuzant, in care o sa vedeti ca Barbie va incepe sa mearga pe sinele curcubeu intr-o mica masinuta cu elice, iar voi trebuie sa o ajutati sa ajunga pana la finalul sinelor de curcubeu fara sa pateasca nimic. Obstacolele din acest joc vor fi bancuri intregi de pesti colorati in culorile curcubeului, peste care voi trebuie sa sariti folosind tasta sus de pe tastele SAGETI.

In jocul Wispy Forest Find the Pair, voi dragi copii o sa vedeti cum am pregatit o gramada de imagini dragute cu personaje si papusi Barbie pe care voi le puteti vedea in acest joc online de memorie. Trebuie sa fiti foarte rapizi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, folosind MOUSE-ul, o sa reusiti sa gasiti fiecare pereche pentru fiecare imagine cu personajele Barbie din acest joc online.

In Sparkle Mountain Spot the Difference, o sa vedeti ca Barbie a pregatit o gramada de imagini interesante si pline de culoare, in care voi dragi copii trebuie sa gasiti fiecare dintre diferentele ascunse dintre fiecare imagine cu Barbie pe care papusa voastra preferata a pregatit-o in acest joc online.

 

Barbie Dreamtopia Jocuri de Aventura

Cum se joaca Barbie Dreamtopia Jocuri de Aventura?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.