Barbie Aventura cu Catelusi

📅15.04.2020, jucat de: 1709 ori, voturi: 13

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Aventura cu Catelusi?

Barbie revine in fiecare zi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de cele mai dragute jocuri pentru copii. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc 2020 cu Barbie, pe care il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta alaturi de papusa voastra preferata si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte.

Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc 2020 pentru copii, in care Barbie are mare nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte. In acest nou joc online, o sa vedeti ca Barbie a pregatit o noua provocare cu cei mai draguti catelusi dar si cu papusi Barbie de diferite feluri.

Acest joc se joaca folosind mouse-ul sau degetele daca incepeti sa il jucati atat pe telefon cat si pe tableta. O sa vedeti cum in acest nou joc 2020 pentru copii, trebuie sa o ajutati pe Barbie sa aiba cat mai multe puncte. Jocul Barbie Aventura cu Catelusi este un nou joc online cu obiecte ascunse, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de toti prietenii vostri.

Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa o ajutati pe Barbie sa termine fiecare nivel cu un punctaj cat mai mare. O sa vedeti cum Barbie a pregatit in fiecare aventura cu catelusi o gramada de imagini interesante in fiecare nivel. Fiecare imagine va avea catelusi draguti dar si papusi Barbie in ele, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa terminati fiecare nivel cu cel mai mare punctaj.

Folosind mouse-ul, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti fiecare obiect din lista lui Barbie in imagini, iar voi pentru a avea un punctaj bonus, trebuie sa gasiti micile monezi de aur care vor fi asunse in spatele obiectelor pe care voi trebuie sa le gasiti. Distractie placuta!

 

Barbie Aventura cu Catelusi

Cum se joaca Barbie Aventura cu Catelusi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.