Printese Cele Mai Bune Rivale

📅14.04.2020, jucat de: 651 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Cele Mai Bune Rivale?

Incepem sa aducem pe site-ul nostru ajocuri.ro, foarte multe jocuri online cu printese Disney. O sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri numite Printese Cele Mai Bune Rivale, in care printesa Belle si printesa Cenusareasa vor fi personajele principale, iar ele au nevoie de ajutorul vostru.

Pana la finalul acestui joc Disney pentru fete, o sa vedeti ca Cenusareasa si Belle din Frumoasa si Bestia sunt ambele curtate de acelasi print, iar in acest joc online de fete, o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe ambele printese Disney sa se imbrace si sa se aranjeze in cel mai bun mod posibil, astfel incat ele sa arate cat mai bine si pentru ca printul sa o aleaga pe una din ele.

Belle si Cenusareasa au fost cele mai bune prietene, insa in acest joc online cu indragostiti cele doua printese Disney s-au transformat in rivale, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati sa arate cat mai bine. Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va distrati si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa le ajutati pe Belle si Cenusareasa sa se aranjeze si sa fie cele mai frumoase versiuni ale lor.

Pentru ca vor sa il impresioneze pe print, Cenusareasa si Belle vor avea nevoie de un makeover fashion, astfel ca folosind mouse-ul, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe ambele personaje Disney sa gaseasca unele dintre cele mai dragute coafuri 2020, machiaje cat mai colorate si dragute dar si cele mai moderne rochii pentru fete pe care dragi copii le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru.

Trebuie safiti foarte creativi, iar cele doua printese Disney vor avea un noi iubit pana la finalul acestui joc online cu indragostiti. O sa vedeti ca atat Cenusareasa cat si Belle se vor distra de minune si o sa vedeti cum ele se vor intoarce alaturi de multe alte noi jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit 2020 cu printesele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Printese Cele Mai Bune Rivale

Cum se joaca Printese Cele Mai Bune Rivale?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.