Printesa de Paste

📅14.04.2020, jucat de: 837 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa de Paste?

Pentru ca ne dorim ca voi dragi copii sa va distrati si de Paste aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc 2020 de fete, pe care sa il jucati gratuit atat pe tableta cat si pe telefon.

In acest nou joc 2020 pentru fete, o sa vedeti ca trei printese Disney sunt personajele principale, iar voi trebuie sa le ajutati sa arate cat mai bine in ziua de Paste. Moana, Rapunzel si Tiana din Printesa si Broscoiul sunt personajele principale pe care astazi trebuie sa le ajutati sa arate cat mai bine si sa aiba cele mai dragute oua in acelasi timp.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti in acest joc online de Paste alaturi de printesele Disney este sa ajungeti in primul nivel, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa decorati unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante modele de oua de Paste de pe site-ul nostru.

Fiecare printesa Disney va avea propriul sau cos cu oua, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul, o sa luati pensulele in mana si o sa folositi diferite culori interesante dar si modele cu triunghiuri, flori sau chiar semne interesante pe care sa le desenati pe ouale de Paste

A doua parte a jocului este atat mai importanta, deoarece este cea in care Belle, Tiana si Moana urmeaza sa isi pregateasca cele mai dragute si cele mai interesante haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le poarte in ziua de Paste. Cele trei printese Disney sunt extrem de moderne si de dragute, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le gasiti hainele potrivite de Paste.

O sa vedeti cum in cel mai scurt timp, printesele vor avea rochii dragute cu modele de Paste dar si accesorii precum cercei sau lantisoare cu oua de Paste si o sa vedeti cum Moana, Belle si Tiana se vor distra de minune alaturi de printesele Disney si o sa gasiti multe alte jocuri 2020 de fete pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Printesa de Paste

Cum se joaca Printesa de Paste?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.