Maria Cumparaturi Coronavirus

📅13.04.2020, jucat de: 798 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maria Cumparaturi Coronavirus?

Avem o gramada de jocuri online de fete aici pe site-ul nostru, iar astazi o sa va intalniti cu Maria. Ea este o fata extrem de draguta, care astazi are mare nevoie de ajutorul vostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa o ajutati sa mearga la cumparaturi intr-un magazin pe timp de coronavirus.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece este epidemie de coronavirus, iar voi trebuie sa o ajutati pe Maria sa ramana in siguranta in momentul in care va merge la magazin. O sa vedeti ca Maria are o intreaga lista de cumparaturi pe care voi trebuie sa o faceti sa le cumparati din interiorul magazinului.

O sa vedeti cum in acest joc online, o sa vedeti ca Maria va avea nevoie de o intreaga protectie precum o masca de protectie pe care trebuie sa o purtati tot timpul cat stati in magazin. O sa folositi mouse-ul pentru a va juca, iar voi o sa vedeti cum acest personaj feminin va avea nevoie sa fiti foarte rapizi, astfel incat sa faceti toate cumparaturile si sa o tineti in siguranta pe Maria de coronavirus.

Maria are o lista mare de cumparaturi precum fructe, legume, dulciuri, lapte sau faina, care vor fi pe diferite rafturi in magazin. Trebuie sa fiti foarte rapizi, doarece nu multa lume are voie in magazin pe perioada acestei pandemii de coronavirus.

O sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de Maria in acest joc online cu cumparaturi, astfel ca trebuie sa reusiti ca folosind mouse-ul. Completati intreaga lista de cumparaturi alaturi de Maria, iar voi o sa vedeti cum noile haine de cumparaturi in coronavirus iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru fete vor continua sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Maria Cumparaturi Coronavirus

Cum se joaca Maria Cumparaturi Coronavirus?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.