Salveaza Sirena din Apa

📅12.04.2020, jucat de: 938 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salveaza Sirena din Apa?

O sa vedeti ca am pregatit astazi jocul Salveaza Sirena din Apa, in care dragi copii o sa vedeti ca Mica Sirena a pregatit pentru voi unul dintre cel mai intereante jocuri de indemanare cu pesti pe care voi le puteti vedea chiar aici pe site-ul nostru si o sa va distrati alaturi de printesa Ariel.

Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a o ajuta pe Ariel sa isi salveze prietenii pesti din mijlocul oceanului. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe daca reusiti sa impuscati toti inamicii pe care ii vedeti chiar aici pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece o sa vedeti ca Mica Sirena si pestisorul sau Flounder vor fi atacate de catre pisicile de mare si toti pestii piranha din mijlocul apei. Voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa folositi tridentul tatalui sau, care va trage cu curent.

O sa vedeti cum Ariel trebuie sa curenteze fiecare peste care incearca sa fure pestisorul sau pe printesa Disney, iar voi o sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte. Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, iar voi o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa o ajutati pe Ariel sa treaca de la un nivel la altu.

Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de printesa Disney si de prietenii sai pesti, care vor continua sa apara pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri online cu Mica Sirena pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Salveaza Sirena din Apa

Cum se joaca Salveaza Sirena din Apa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.