Barbie Aventuri Dreamhouse

📅09.04.2020, jucat de: 1650 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Aventuri Dreamhouse?

Povestea Barbie Dreamhouse este una extrem de populara in randul papusilor Barbie, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri online cu Barbie Aventuri Dreamhouse, in care o sa vedeti ca buna voastra prietena va veni alaturi de alte personaje dragute.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca Barbie va incerca sa joace badminton, sa calareasca alaturi de prietena sa Nikki si sa se joace de-a vatiascunselea cu sora sa mai mica Chelsea, care sunt evident, toate personaje papusi Barbie, care va asteapta nerabdatoare sa acumulati cat mai multe puncte impreuna. Controalele pentru acest joc difera de la un nivel la altul.

Prima voastra aventura alaturi de Barbie este sa jucati badminton alaturi de papusa Renee, lucru care este nou pentru Barbie, astfel ca trebuie sa fiti siguri cao sa reusiti sa faceti tot posibilul sa o ajutati pe Barbie sa joace badminton cat mai bine posibil. Chiar daca nu este usor, la fel ca in jocurile de tenis, trebuie sa loviti mingea care in acest joc este un fluture de badminton peste fileu si pentru a face punct, trebuie sa fiti siguri ca fluturele va cadea in terenul adversarei voastre.

A doua provocare din acest joc 2020 cu Barbie este sa mergeti la calarit cu Nikki, iar voi dragi copii o sa vedeti cat de dificil va fi sa faceti acest lucru. Papusa Barbie, Nikki vrea sa participe la urmatorul curs de echitatie, iar voi dragi copii trebuie sa o ajutati sa faca acest lucru cat mai bine. Alaturi de Nikki, o sa fiti calare pe un cal rapid si puternic, cu care trebuie sa sariti peste garduri si peste obstacolele de pe traseu fara sa loviti vreunul, la fel ca la concurs.

Ultima aventura din acest joc cu Barbie este sa va jucati cu sora sa mai mica, ceea ce o sa fie extrem de amuzant pentru ca ea se va ascunde intr-o camera din casa, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa o gasiti in cel mai scurt timp, pentru a avea un punctaj cat mai mare. Distractie placuta!

 

Barbie Aventuri Dreamhouse

Cum se joaca Barbie Aventuri Dreamhouse?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.