Barbie Creatii de Colorat

📅08.04.2020, jucat de: 2017 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Barbie Creatii de Colorat?

Suntem siguri ca o sa va placa la nebunie cel mai nou joc online pentru copii pe care il publicam in categoria de jocuri cu Barbie. In acest nou joc 2020, o sa vedeti ca Barbie isi doreste sa aiba unele dintre cele mai dragute imagini, astfel ca aduce un nou joc de creativitate in care sa colorati cele mai interesante imagini.

Voi dragi copii va trebui ca alaturi de Barbie, sa colorati diferite imagini dragute si interesante, pe care papusa voastra preferata le-a pregatit pentru voi chiar aici pe site-ul nostru. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc 2020 cu Barbie, iar voi dragi copii o sa vedeti o sa puteti sa o ajutati pe Barbie sa arate cat mai bine in fiecare imagine.

Papusa Barbie a pregatit trei imagini distractive si interesante in acest joc pentru copii, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul sa il incercati si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi o gramada de culori interesante in toate punctele din imagine, pentru ca intreaga carte de colorat cu Barbie sa fie completa si plina de culori precum verde, roz, galben sau albastru.

Trebuie sa fiti siguri ca imaginile lui Barbie sunt unice, astfel ca puteti sa jucati jocul de doua sau de trei ori pentru a fi siguri ca o sa puteti sa vedeti imagini cu bebelusa Barbie, mamica Barbie si un castel de printese, o imagine cu catelusul lui Barbie dar si cu Barbie cu diferite imagini din episoadele Barbie dreamtopia pe care le puteti vedea la televizor.

Suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc online cu Barbie, in care dragi prieteni o sa aveti 35 de imagini de colorat in noua carte de colorat cu Barbie de pe site-ul nostru. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, alaturi de Barbie o sa reusiti sa fiti adevarati artisti si o sa va puteti alege imaginea preferata cu Barbie. Distractie placuta!

 

Barbie Creatii de Colorat

Cum se joaca Barbie Creatii de Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.