Mad Andreas Orasul Mafiei

📅04.04.2020, jucat de: 2923 ori, voturi: 84

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mad Andreas Orasul Mafiei?

Astazi dragi copii, o sa vedeti ca am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai noi jocuri 3D de pe site-ul nostru. Acest joc online Mad Andreas Orasul Mafiei face parte din categoria de jocuri GTA, iar voi dragi copii o sa aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi aventuri pe care le puteti juca in GTA online gratuit.

In acest joc online 3D, o sa vedeti ca am adus pentru voi o super provocare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa controlati toate gastile de mafioti din Mad Andreas Orasul Mafiei, lucru care nu o sa fie usor deloc, insa este o noua aventura cu masini 3D si cu arme 3, lupte de strada, curse si razboaie intre mafioti in care si voi o sa faceti parte.

Jocurile GTA multiplayer online sunt extrem de populare, iar astazi o sa vedeti o noua versiune 3D a acestui joc aici pe site-ul nostru. Trebuie sa fiti insa foarte atenti si concentrati pe toata durata acestui joc, deoarece o simpla iesire la plimbare cu masina se poate transforma intr-o urmarire a politiei sau o lupta intre gastile mafiei.

Masinile 3D sunt extrem de rapide, insa puteti sa faceti accident foarte usor daca nu sunteti atent, deoarece in fiecare joc GTA, traficul este unul foarte mare. Masinile pot fi controlate folosind tastele A, S, W, D si tastele SAGETI. Pe langa masini, voi va puteti plimba alaturi de motociclete 3D, biciclete 3D sau chiar si pe jos, insa acesta este un risc foarte mare sa incepeti batai pe strada pentru a avea cat mai multi bani.

Suntem siguri ca o sa va placa la nebunie acest nou joc 3D GTA online, iar noi vom continua sa aducem pentru voi o gramada de astfel de jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit in 2020 alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Mad Andreas Orasul Mafiei

Cum se joaca Mad Andreas Orasul Mafiei?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau A, S, W, D sa va plimbati si sa conduceti masini.Jucati-va folosind MOUSE-ul pentru a controla camera si armele.